Locatie:

Agnietenstraat 39 6822 JL Arnhem

Telefoon:

+31 6 14 48 71 02

Over ons

Even voorstellen

image_1Hoe het begon

Mijn naam is Eelco Nuy. Van origine ben ik elektricien maar in de loop der jaren heb ik een passie ontwikkeld voor alles wat ik zelf met de hand kan bouwen; tot en met akoestische gitaren aan toe.

Dat dingen bouwen mij in de genen zit, was al heel vroeg bekend. Van jongs af aan bleek, bij alles wat ik aanpakte, dat ik dingen maar één keer hoefde te zien om het zelf te kunnen.

De kers op de taart is mijn eigen huis dat ik met mijn eigen handen volledig van top tot teen heb gerenoveerd. Het is een woning uit het jaar 1905 die ik zelf volledig heb onderkelderd. De rest van de woning is gestript, opnieuw ingedeeld, constructief aangepast, volledig geïsoleerd en voorzien van een modern hoog rendement verwarmingssysteem met volledige vloerverwarming. Dit alles met respect voor de bouwstijl, met o.a. sier stucranden aan het plafond, paneeldeuren en houten kozijnen. Bekijkt u ook eens de foto’s van mijn eigen verbouwingsproject.

Dit omvangrijke maar succesvolle project gaf mij het laatste zetje dat ik nodig had om voor mijzelf te beginnen.Wanneer ik handen of expertise te kort kom, maak ik graag gebruik van mijn netwerk aan zzp-ers die ik stuk voor stuk uit eigen ervaring kan aanbevelen.

De mooiste projecten zijn voor mij aan-of verbouw projecten aan woningen uit de jaren ’30 of daarvoor. Wanneer geen muurtje recht staat en geen hoek exact 90 graden is, komt het aan op creativiteit en écht vakmanschap.

 

Wilt u weten wat ik voor uw project kan betekenen?
Bel me voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte